Τρίτη 31 Μαρτίου 2009





........................ ακούγονται ήχοι φιλιών καθώς άρχισε να βρέχει.σε λιγο θα σκοτείνιασει στο κρεμαστο κήπο.Είναι όλα ήσυχα στον κήπο.όλα όμορφα τη μέρα.ακόμα κι οταν βρέχει.


Τη νύχτα όμως σαν αποκοιμηθείς απλώνεις τα χέρια να σε βοηθήσουν αγγέλοι , καθώς στοιχειωμένες σκιές προσπαθούν να σε αγγίξουν.Στη κορυφή της νύχτας τα ζωα ουρλιάζουν.Στη κορυφή της νύχτας , περπατώντας στο όνειρο.


Στο κρεμαστό κήπο κανείς δε κλείνει μάτι , κανείς δε μιλά όσο το σκοτάδι απλώνει τα πλοκάμια του.Εγώ αποκοιμήθηκα για λιγο. Και τοτε πτώση ,πεφτω , πέφτω , πέφτω ....


Πτώση μέσα σε τοίχους , σε ρολόγια , τσάντες , σε τσιμέντο , σε κοπριά , σε πατατάκια , σε τουαλέτες , σε μάζες ανθρώπων ...


Πτώση έξω απο τον ουρανό.Κάθώς πέφτω καλύπτω το πρόσωπο μου..Τα ουρλιαχτά των ζώων ακούγονται ακόμα απο τον κρεμαστό κήπο.

Αναμνήσεις..

Μνήμες..΄

Άλλοτε τόσο ήσυχες και χαρούμενες και άλλοτε τόσο τολμηρές και λυπητερές.

Σε ενοχοποιούν,,σε δοκιμάζουν,σε κρεμάζουν , σε δείχνουν , σε τακτοποιούν , σε προσβάλλουν , σε ισοπεδώνουν , σε ησυχάζουν , σου ανάβουν φωτιά.Πρόσωπα υπαρκτά και πρόσωπα που καποτε υπήρξαν.Πρόσωπα που ζούσαν σε κρεμαστούς κήπους και ξαφνικά θυμήθηκαν , ενιωσαν , αφεθηκαν , μνημονευσαν , έκλεισαν τα μάτια και... έπεσαν έξω απο τον ουρανό...στην πραγματικότητα.Πήδηξαν έξω απο το χρόνο και έπεσαν ξανά μέσα στο ρολόι του.

πτώση,πτώση ανεξέλεγκτη.Πέφτω και νιώθω τον αέρα.Δε θέλω να νιώσω το προορισμο αν και ξέρω πως είναι αναπόφευκτο.Πέφτω χωρίς να βλέπω τον κήπο..Ακούω όμως τα ουρλιαχτά των ζώων καθώς πεθαίνουν ..........

στον κρεμαστό κήπο την νύχτα

που σου αλλάζει το παρελθόν , το μέλλον , το παρόν

και σου φορά μάσκα και μεταξωτά ρούχα..

και σε μεταμορφώνει.

Εγώ ακόμα πέφτω.περιμένω την αυγή για να κοιμηθώ ξανά....απο τη κούραση.


4 σχόλια:

ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ είπε...

Καλημέρα

χθες καθώς δοκίμαζα μια νέα ηδονή ένας άγγελος και ένας δαίμονας όρμησαν στο δωμάτιο και τσακωνόταν .Είναι αμαρτία έλεγε ο ένας ..είναι αρετή φώναζε ο άλλος .
πάντα θα υπάρχουν δυο απόψεις στο ίδιο ζήτημα όποιο και να είναι αυτό ..τώρα για τις πτώσεις σου εεεε τι να σου πω ..κοιμίσου και άστα να εξελίσσονται όπως αυτά θέλουν ..απο μόνα τους χωρίς να είσαι παθητικός αποδέκτης.. φιλιά

Unknown είπε...

kalimera aaa!!
panta file periplous mou dineis simvoulesgia na mi peftw.ma de epefta anagkastika gia kako.epanerxomoun sti pragmatikotita.
filia!!

D.Angel είπε...

Mια γλυκιά καλησπέρα κι από μένα και μια συγνώμη αν διαβάζοντας αναρτήσεις μου στεναχωρήθηκες!
Καλό σου μήνα!
Φιλιά

Unknown είπε...

dream angel
geia xara
i pragmatikotita kamia fora einai poly skliri